U13 palasi kesätauolta voitoilla Porin turnauksessa
29.7.2018 13:44 Uutiset / U14-juniorit

Lauri Ondreka torjui jälleen vakuuttavasti Porin turnauksessa

U13 -joukkue matkasi lauantaina helteiseen Poriin jatkamaan sarjapelejä kesätauon jälkeen. 30 asteen helle ei pelaajia lannistanut vaan peleissä jatkettiin alkukauden voittoputkea. Ensimmäisessä ottelussa voitto tuli HuVea vastaan maalein 5-2 (2-0, 2-0, 1-2) ja toisessa ottelussa kaatui kotijoukkue Narukerä 7-1 (0-0, 2-0, 5-1).

Molemmissa otteluissa myös vastustajat esittivät hyviä otteita, mutta joukkueen puolustuspeli maalivahti Lauri Ondreka viimeisenä lukkona oli hyvässä vireessä. Ensimmäisessä ottelussa HuVe kehitti viimeisessä erässä hyvän loppukirin, mutta lopulta "Ketut" kestivät rynnistyksen. Toisessa ottelussa ensimmäistä kautta mukana oleva kotijoukkue Narukerä taisteli hyvin ja kahden erän jälkeen oltiin niukassa 2-0 johdossa. Kolmannessa erässä "Ketut" käyttivät tehokkaasti maalipaikkansa ja ottivat lopulta selvän voiton.

Kenttäpeli sujui otteluissa ajoittain mallikkaasti ja hyökkäyksessä maalinteossa onnistuivat kaikki kenttäpelaajat. Tulokset ja tilastot https://hockey.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus...

Rainer Lönnbäckin hienot kuvat päivästä https://rlonn.kuvat.fi/kuvat/2018/Maahockey+2018/U...

Sarja jatkuu la 11.8. Turussa, missä vastassa ovat Seinäjoki United sekä Warriors HC.


   
Lisää uutisia
U14-juniorit
«  Toukokuu   »
Kategoriat