Kiinnostaako kesätyö maahockeyn parissa?
18.5.2020 9:54 Uutiset / Liiton etusivu

Etsimme 14-18-vuotiasta hockey-nuorta promoamaan lajiamme!

Kiinnostaako kesätyö maahockeyn parissa?

Oletko 14-18-vuotias, jolla on käytössä kaupunkisi kesätyöseteli?
Palaako sinussa intohimo hockeyta kohtaan? Haluatko tienata tänä kesänä promoamalla hockeyta? – jos tämä kuulostaa sinulta niin saatat olla etsimämme loistotyyppi esittelemään ja markkinoimaan lajia eri kaupunkeja kiertävällä Hockey Summer Tour kiertueella ja muissa mielenkiintoisissa tapahtumissa!
Työ ajoittuu kesäkuun puolivälin ja heinäkuun lopun välille ja työtä on 2 viikkoa tuolla ajalla. Aika tarkentuu maamme koronavirustilanteen muutosten mukaan. Kiertue toteutuu, mikäli koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet eivät jatku läpi kesän.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Hannu Hytönen puh. 0400503621 / toiminnanjohtaja@hockeyliitto.com.

Hae viimeistään 01.06.2020 lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kehitys@hockeyliitto.com