Hockey-tapahtuma Hämeenlinnassa 14.3.2020
3.3.2020 21:58 Uutiset / Liiton etusivu

Hockey-tapahtuma Hämeenlinnassa 14.3.2020

Hämeenlinnan Säästöpankki-areenalla järjestetään 14.3.2020 Hockeytapahtuma (osoite: Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna).

Mukaan on ilmoittautunut 8-10 joukkuetta. Tapahtuma alkaa klo 11:30. Tekniikkaosia klo 12-14 ja pelit klo 14-18. Tarkempi aikautaulu ja muut ohjeistukset tulevat myöhemmin.

Tapahtumassa on ensin halukkaille laukaisuklinikka ja maalivahdeille oma valmennusosio. Valmennuksesta vastaavat Andy Scholfield ja Jussi Luhta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ja hakemaan tuntumaa ulkohokkiin sisäkauden jälkeen. Samanaikaisesti OP Ventelä vetää harjoituksia U18 maajoukkueelle.

Säännöistä:
Peli pelataan muodossa mixed Hockey 7. Turnauksessa noudatetaan maahockeyn sääntöjä. Ainoa eriäväisyys on, että pelit pelataan puolikkaalla kentällä. Kentällä pelaa 7 pelaa, joukkueella tulee olla koko pelin ajan kaksi naista aina kentällä. Kaikki vaarallinen peli ja fyysinen kontakti on ehdottomasti kielletty. HUOMATKAA TÄMÄ!

Turnauksessa tulee olemaan kaksi 4 tai 5 joukkueen lohkoa, pelit kestävät noin 18-26 minuuttia. Lopuksi pelataan välierät ja finaali, jossa pelaavat jokaisen lohkon parhaat.

Suomen Hockeyliitto arvostaa osallistumistasi turnaukseen. Sosiaalisen hockey- ohjelman kehittämiselle tärkeää, että pelaajat sekä joukkueet tukevat tämän tapaista toimintaa. Social hockey -tapahtumat ovat tärkeä keino suomalaisen maahockeyn kehittämiselle.

Lisätietoja turnauksesta antaa Olli Vesakoski kilpailu@hockeyliitto.com