Jussi Luhta valittiin parhaaksi maahockey-pelaajaksi
15.1.2020 21:32 Uutiset / Liiton etusivu

Jussi Luhta valittiin Suomen parhaaksi Maahockeyn pelaajaksi

Jussi Huhta valittiin Suomen parhaaksi Maahockeyn pelaajaksi

Jussi Luhta (HC Kilppari, Turku) valittiin Urheilutoimittajien liiton järjestämän lajien parhaat urheilijat valinnassa parhaaksi maahockeyn pelaajaksi vuodelle 2019. Jussi Luhta on vuonna 2019 pelannut maalivahtina HC Kilppareiden maalissa sekä edustanut Suomea Helsingissä järjestettävissä EM-kisoissa. Jussi on voittanut Hc Kilppareiden kanssa vuonna 2019 sisähockeyn, maahockeyn ja Hockey 5:n Suomen mestaruudet. Lisäksi Luhta oli Hc Kilppareiden kanssa pelaamassa seurojen välisissä Eurohockey indoor Club Challenge II-kisoissa Bulgariassa. HC Kilpparit ylsivät neljänteen sijaan turnauksessa, lisäksi Luhta valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi. Toukokuussa Luhta osallistui HC Kilppareiden kanssa maahockeyn Eurohockey Club Challenge IV.kisoihin Maltalla, joukkue sijoittui seitsemänneksi. Luhta on valittu myös Suomen hockeyliiton parhaaksi pelaajaksi vuonna 2019.

Uutisoinnin muiden kaikkien lajien voittajista voit lukea Ylen sivuilta tästä

Jussi Luhdan haastattelu ennen EM-kisoja 7.8.2019

Kuvat: Rainer Lönnbäck