HALLITUKSEN MAALISKUUN KOKOUKSEN SATOA

31.03.2018

Liiton hallitus on maaliskuun kokouksessaan käsitellyt seuraavia aiheita ja tehnyt päätöksiä:

Kevätkokous

Päätettiin pitää sääntömääräinen liiton kevätkokous lauantaina 28.4.2018 klo 15.00 Velodromilla Helsingissä. Osoite Mäkelänkatu 70.

Kilpailutoiminta

Vahvistettiin kesän 2018 eri sarjat seuraavasti (suluissa peliformaatti):

* miesten SM (Hockey11)

* naisten SM (Hockey9)

* miesten I divisioona (Hockey9)

* naisten I divisioona (Minihockey, 1+4)

* U21 SM (Hockey11)

* U15 SM (Hockey5)

* U13 Hokkiliiga (Minihockey, 1+4)

* U11 (Minihockey, 1+4)

* ikämiesten SM (Minihockey, 1+4)

* naisten Hockey5 SM

* miesten Hockey5 SM

Lisäksi tavoitteena pelata U18 -sarja, josta päätökset huhtikuussa. Kilpailuvaliokunta lähettää seuroille erikseen yksityiskohtaiset sarjamääräykset sisältäen sarjamaksut ym.

Käsiteltiin Olympiakomitean SM-viikkohanketta, jonka yhteydessä pelataan Hockey5 SM-turnaukset (naiset ja miehet). Ajankohta on 6.-8.7. ja alustavasti pelipaikkana Myyrmäen stadion.

Kehitystoiminta

Käsiteltiin huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä järjestettävien valmennuskoulutusten valmisteluja. Todettiin, että sekä FIH Level 1 ja FIH Level 2 -kursseille on hyvin osallistujia. Kouluttajina Level 1 -kurssilla toimii Norman Hughes ja Level 2 -kurssilla Darren Cheesman.

Käsiteltiin vuoden 2017 seuratuet, jotka laitetaan maksuun huhtikuussa kun tukimallin sääntöjen mukaisesti on selvillä, että kriteerit täyttyvät. Lisäksi hyväksyttiin tukimalli kaudelle 1.4.2018-31.3.2019.

Keskusteltiin uusien hockeyseurojen rekrytoinnista ja käytiin läpi potentiaalisten listaa sekä vastuita yhteydenotoissa.

Todettiin, ettei syksyllä päätettyä erotuomarikoulutusohjelmaa saatu talven aikana täysin toteutettua. Päätettiin aktivoida vastuuhenkilöt uudelleen kesäkaudelle ohjelmansa toteuttamiseksi. Päätettiin myös, että la 28.4. miesten SM-turnauksen yhteydessä järjestetään palautetapahtuma indoor-kauden tuomaritoiminnasta.

Käytiin läpi alustavaa ajatusta kesän 2018 promootiotoiminnasta (kiertue) ja päätettiin jatkaa hankkeen käsittelyä huhtikuun kokouksessa.

Päätettiin toteuttaa alle 15-vuotiaiden juniorileirit (2 kpl) elokuussa aiempien vuosien mallin mukaan. Todennäköiset paikkakunnat Seinäjoki ja pääkaupunkiseutu. Leiriajankohdat ja ikäryhmät tarkentuvat kevään aikana. Leirejä markkinoidaan toukokuusta lähtien paikkojen varmistuttua.

Maajoukkuetoiminta

Todettiin, että Käsipallo- ja Salibandyliitoilta on saatu helmi-maaliskuun aikana reilusti peli- ym. asulahjoituksia. Todettiin suuri kiitollisuus kollegaliittoja kohtaan. Näiden lahjoitusten myötä varusteita riittää reilusti kaikille eri maajoukkueille useaksi vuodeksi.

Todettiin maajoukkueiden valmentajien pitäneen koordinointikokouksen Indoor-loppuotteluiden yhteydessä. Anssi Ojala esitteli maajoukkueiden kesän 2018 suunnitelmat ja ohjelmat. Todettiin naisten maajoukkueen kasaamisen osoittautuneen edelleen haastavaksi ja päätettiin, että naisten maajoukkueen aloitus siirtyy myöhäisemmäksi ja lähdetään rakentamaan toimintaa indoor-hockeyn kautta.

Viestintä

Todettiin Jopox-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektin olevan menossa ja sivuston julkistamisen ajoittuvan huhtikuulle.

Miesten seurajoukkueiden Euro-cup Velodromilla toukokuussa

Minna Mäkelä antoi tilannekatsauksen kisojen järjestelyistä. Todettiin järjestelyiden etenevän suunnitellusti.

Talous ja hallinto

Todettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön toiminta-avustuspäätös saaduksi. Todettiin pettymyksenä, ettei avustukseen saatu haettua kasvua vaan avustussumma pysyi ennallaan, mikä ei heijastele liiton toiminnassa tapahtunutta merkittävää kehitystä.

Käsiteltiin vuoden 2017 alustavia tilinpäätöslukuja ja todettiin tilinpäätös hyväksyttävän huhtikuun kokouksessa.

Lisätietoja: info@hockeyliitto.com tai suomen@hockeyliitto.com

09.04.2018VIIKONLOPPUNA TEHTIIN VALMENNUSTUTKINTOJA JA U16-JUNNUT PITIVÄT LEIRIÄ
06.04.2018LISENSSIKAUSI VAIHTUNUT - UUDET LISENSSIT OSTETTAVISSA SUOMISPORTISTA
04.04.2018KESÄKAUDEN SARJAILMOITTAUTUMISET NYT AUKI TORNEOPALISSA
31.03.2018HALLITUKSEN MAALISKUUN KOKOUKSEN SATOA
10.03.2018FINAALIPÄIVÄ SAATU PÄÄTÖKSEEN
09.03.2018LAUANTAIN FINAALIT LIVENÄ EHFTV:STÄ !
04.03.2018MIESTEN JA NAISTEN FINAALIPAREISSA TASAPELIT, MUUT RUNKOSARJAT PÄÄTYIVÄT JUKOLASSA
17.02.2018KILPPARILLE MYÖS EUROCUPIN TOISENA PÄIVÄNÄ VOITTO JA TAPPIO
16.02.2018KILPPARI ALOITTI INDOOR-HOCKEYN EUROCUPIN VOITOLLA JA TAPPIOLLA