MIESTEN SM-SARJA KÄYNNISTYI URJALASSA

12.11.2017

Miesten SM-sarjan ensimmäinen turnaus pelattiin 11.11. Urjalan Liikuntahallissa. Turnaus oli samalla Urjalan historian ensimmäinen miesten sarjan maahockeyturnaus. ABC-team ja HC Kilppari olivat päivän vahvimmat joukkueet.

Sisäkauden avausottelussa HT-85 pysyi ensimmäisen puoliajan ABC:n kelkassa, mutta ottelun toisella puoliskolla helsinkiläiset painoivat kaasua ja veivät voiton lukemin 8-2 (3-2). ABC:n tehomiehenä hääri tehot 3+1 iskenyt Tony Meski.

HC Kilppari oli Seinäjoki Unitedille myrkkyä. Kilppari ampui kolme maalia ottelun ensimmäisellä puoliskolla ja toisella puoliajalla molemmat joukkueet maalasivat kahdesti, joten ottelusta voitto Kilpparille lukemin 5-2 (3-0). Kilpparin Sampo Hirvioja ampui ottelussa Meskin tapaan tehot 3+1.

SM-sarjan tulokasjoukkue Sisukiekko haastoi ABC-teamin todenteolla avausottelussaan. Ensimmäinen puoliaika meni tasaisissa merkeissä, mutta Sisukiekko pääsi 1-0 johdossa tauolle Joni Väistön ampuessa Sisukiekon seurahistorian ensimmäisen SM-sarjan maalin. Toisella puoliajalla ABC:n kokemus vei voiton Sisukiekosta ja helsinkiläiset ampuivat neljä maalia vieden ottelun lopulta selvästi 1-4 (1-0). ABC:n Patric Ollas syötti ABC:n neljästä maalista kolme.

HT-85 - HC Kilppari -ottelu sai lentävän lähdön jo alkulämmittelyssä, kun palohälytys liikuntahallissa tyhjensi kaikki joukkueet odottelemaan palokuntaa pihamaalle. Parinkymmen minuutin selvittelyn jälkeen päästiin pelaamaan. Kilppari toipui ilmeisesti järkytyksestä HT:ta paremmin latoen neljä maalia ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliskolla ei maaleja nähtykään joten ottelu päättyi Kilpparin 0-4 (0-4) voittoon. Tommi Rantala ampui ottelussa hattutempun, mutta vielä isommille pisteille pääsi konkari Sami Lindoors syöttäen Kilpparin kaikki neljä maalia.

Viimeinen ottelu United-Sisukiekko oli tasaista taistelua alusta loppuun saakka. Sisukiekko maalasi ensimmäisellä puoliajalla kahdesti, mutta United kavensi 2-1 heti toisen puoliajan alkuun. Sisukiekko kuitenkin piti pintansa ja maalasi vielä kahdesti vieden ottelun nimiinsä 1-4 (0-2).

Ensimmäisen turnauksen jälkeen kärkipaikalla kuudella pisteellä, Sisukiekko kolmantena kolmella pisteellä ja HT sekä United peränpitäjinä ilman sarjapisteitä.

Kotijoukkue Sisukiekko onnistui nappaamaan seurahistoriansa ensimmäiset SM-sarjapisteet kotiturnauksessaan. (Kuvat Jenna Toivonen)

IMG_4199.JPG

ABC:n Jussi Paananen oli liekeissä Urjalassa. Liekö sattumaa, että palohälytys käynnistyi ABC:n pelin jälkeen.

IMG_3915.JPG

Sampo Hirvioja ampui maalin lyhyestä kulmasta sekä HT:ta että Unitedia vastaan

IMG_4112.JPG

18.11.2017U12 - JA U15 -SARJAT KÄYNNISTYIVÄT VANTAALLA
16.11.2017HANNU HYTÖNEN ALOITTAA HOCKEYLIITON TOIMINNANJOHTAJANA
12.11.2017MIESTEN SM-SARJA KÄYNNISTYI URJALASSA
30.10.2017SYYSKOKOUKSEN SATOA
29.10.2017KAUDEN PARHAAT PALKITTU
27.10.2017LIITON HALLITUKSEN PÄÄTÖKSIÄ LOKAKUUSSA
01.10.2017LISENSSIKAUSI VAIHTUU !
23.09.2017ABC-TEAMILLE IKÄMIESTEN MESTARUUS
18.09.2017FINAALIPÄIVÄN TUNNELMAT KUVINA !
16.09.2017FINAALIPÄIVÄSSÄ NÄHTIIN HUIKEITA TRILLEREITÄ

Siirry arkistoon »