Suomen Hockeyliitolta ja Voar Hockeylta tunnustusta ABC-Teamin pelaajille!
20.1.2020 10:23 Uutiset / Seuran etusivu

ABC-Team naisten Elena Ronkainen ja ABC-Team miesten Lauri Kallioniemi ovat saaneet tunnustusta Suomen Hockeyliitolta ja Voar Hockeylta.

Voar Hockey ja Suomen Hockeyliitto ovat viime viikonloppuna jakaneet tunnustusta mailan, hanskan, säärisuojat ja gripin sisältävien sponsoripakettien muodossa sekä naisten että miesten maajoukkeiden pelaajille.

Over the weekend Voar Hockey and the Finnish Hockey Association awarded recognition in the form of sponsorship packages (stick, glove, shinguards and grip) to players from both women's and men's national teams.

ABC-Teamin iloksi molemmat sponsoripaketit tulivat ABC-Teamin pelaajille!

To the delight of ABC-Team, both packages were awarded to players from ABC-Team!

Suomen Hockeyliitto perusteli valintoja seuraavasti / Finnish Hockey Association gave the following reasoning behind the chosen players:

"Elena valikoitui sponsoripaketin saajaksi, sillä hän on osoittanut upeaa kasvua ja kehittymistä kentällä naisten SM-sarjassa, jonka pistepörssin kärkisijoilla hän on ollut mukana useampana vuotena, sekä osoittanut olevansa tärkeä voimavara naisten maajoukkueelle.

Elena was awarded the sponsored package for her outstanding performance in the SM-league over the past few years and her personal development growth on the field as well as her commitment to the women's national team, to which she is a great asset to."

"U18 maajoukkueen valmennus valitsi Voar Hockeyn tuen ja tunnustuksen saajaksi Lauri Kallioniemen parhaiten kehittyneenä pelaajana miesten SM-sarjassa.

U18 national team coaches have awarded to Lauri Kallioniemi for recognition as the most developed player in the men's SM-league."

ABC-Team onnittelee Elenaa ja Lauria hienoista saavutuksista!

ABC-Team congratulates both Elena and Lauri for the great achievements!