ABC-Team naisten joukkueesta 6 pelaajaa edustamaan Suomea EM-turnaukseen!
3.1.2020 9:10 Uutiset / Seuran etusivu

Bratislavaan matkaavaan joukkueeseen valituissa on mukana 6 ABC-Team naisten joukkueen pelaajaa.

Suomen edustusmaajoukkue Bratislavassa 24.01 - 26.01.2020 pelattavaan naisten EuroHockey Indoor Championship III turnaukseen on valittu ja mukana on 6 ABC-Team naisten joukkueen pelaajaa!

Onnea valinnasta ABC:n Johanna Yoshimura, Elena Ronkainen, Henna Viitaniemi, Anu Mäkelä-Tihreväinen, Nooshin Inanloo ja Martina Wilkinson! Onnea myös kaikille muille joukkueeseen valituille ja tsemppiä turnaukseen koko joukkueelle.

Women's national team roster representing Finland in women's EuroHockey Indoor Championship III tournament in Bratislava on 24.01 - 26.01.2020 has been chosen and includes 6 players from ABC-Team women's team!

Congratulations on your selection to ABC's Johanna Yoshimura, Elena Ronkainen, Henna Viitaniemi, Anu Mäkelä-Tihreväinen, Nooshin Inanloo and Martina Wilkinson! Congratulations to all others chosen to the roster and good luck for the tournament to the whole team.

Lista kaikista valituista nähtävissä Hockeyliiton alkuperäisessä artikkelissa.

Read the entire roster from the original article on Hockeyliitto.com