ABC-Team naisia ja miehiä mukana Hockeyliiton kesäkauden avaustapahtumassa
15.4.2019 10:59 Uutiset / ABC Naiset

ABC-Team naisia ja miehiä osallistui ulkokauden avaustapahtumaan osana Muu Suomi joukkueita.

Suomen Hockeyliiton kesäkauden avajaisia vietettiin eilen sunnuntaina 14.4.2019 Helsingin Velodromilla.

Tapahtuman avasi miesten viime vuoden mestareiden HC Kilpparin ottelu Muun Suomen joukkuetta vastaan. Muu Suomi joukkueessa oli mukana myös ABC-Teamin miesten joukkueen pelaajia. Ottelun voiton vei lopulta HC Kilppari lukemin 7-1.

Ottelun jälkeen kentän valtasi innokkaita maalivahteja vilissyt maalivahtiklinikka, jonka järjestelyistä ja vetämisestä vastasivat ABC-Teamin miesten joukkueen maalivahti Paavo Ondreka ja naisten joukkueen valmentaja Daniel Wilkinson.

Maalivahtiklinikkaan osallistui niin kokeneita kuin aivan uusiakin maalivahteja useasta eri joukkueesta. Klinikan eri harjoituksissa tutustuttiin ja kehitettiin esimerkiksi jalkatyötä, potkuja, liukuja, sukeltamista ja kommunikointia.

Maalivahtiklinikan jälkeen naisten viime vuoden mestarit Porvoo HC kohtasi naisten Muu Suomi joukkueen tapahtuman toisessa ottelussa. ABC-Team naisten joukkueen jäseniä oli mukana Muu Suomen joukkueessa laittamassa mestareille kampoihin.

Tiukan väännön jälkeen ottelu päättyi HC Porvoon 1-0 voittoon.

Sunnuntain tapahtuma polkaisi virallisesti käyntiin 2019 ulkokauden, jonka ensimmäiset SM-turnaukset pelataan miesten osalta 27.4.2019 ja naisten osalta 4.5.2019 Helsingin Velodromilla.