EuroHockeyn Helluntain festivaalit!
2.6.2022 20:50 Uutiset / Liiton etusivu

Suomi mukana helluntain turnauksessa

EuroHockey Club 2022 -tapahtumat alkavat tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen, olemme iloisia, että meillä on täysi paketti pelejä Euroopassa. Myös Suomi osallistuu seurojen väliseen mittelöihin, kun turkulainen HC Kilppari edustaa maatamme Turkissa.

Kilppari HC pelejä Turkissa voi seurata alla olevasta linkistä:

Turkin lisäksi Euroopassa järjestetään yhteensä seitsemän EuroHockey-tapahtumaa, joihin osallistuu 45 seuraa. Pelejä perjantaina 3.6. alkavissa turnauksissa tullaan näkemään jopa 76! Pelejä pelataan niin Gibraltarilla, Genevassa, Kööpenhaminassa, Kirklarelissa, Rakovnikissa ja Alanyassa!

Alta löytyy linkit tulevana viikonloppuna pelattaviin turnauksiin.

****

As the last of the EuroHockey Club 2022 events get underway this coming weekend for the first time since 2019, we are delighted to have a packed schedule of games!

A total of 7 EuroHockey events, 45 clubs, brings 76 games to us as teams come back to EuroHockey club competition after the Covid19 hiatus. We are very proud of all of the teams who are traveling and competing this weekend.

Gibraltar, Geneva, Copenhagen, Kirklareli, Rakovnik, and 2 events in Alanya!

EuroHockey Club Challenge II 2022 Men, Gibraltar

EuroHockey Club Trophy II 2022 Men, Geneva, Switzerland