Naiset aloittivat SM-sarjan Pullerilla!
22.5.2022 17:19 Uutiset / Liiton etusivu

Aurinko paistoi ja hiekka liikkui nopeammin kuin pelaajat

Naiset aloittivat SM-kautensa Hämeenlinnan Pullerilla sunnuntaina (22.5) aurinkoisessa säässä.

Pelit olivat tasaisia ja ensimmäiset pelit päätyivät 1-0 tuloksiin ABC:n voittaessa Warriors HC Lightningin ja Porvoo HCn voittaessa Seinäjoki Unitedin. Kolmannessa pelissä sen sijaan maaleja tehtiin kaikkiaan kolme kappaletta 3-0 ABC-Teamin iskiessä seinäjokelaisia vastaan.

Hiekkakenttä ja kuuma auringonpaiste tekivät peleistä raskaita ja hiekka lensi vastustajan silmiin. Päivän rasitus näkyi myös siinä, että päivän aikana tunteita jouduttiin jäähdyttelemään myös jäähypenkillä viisi kertaa.

Aurinkoinen päivä ja vihdoin alkanut kausi pitivät pelaajien hymyn herkässä ja joukkuekuvia otettiin muistoksi Hämeenlinnan reissusta. Urheilu tarjoaa suuria tunteita, ja onkin tärkeää osata nauttia niin hyvistä kuin huonoista hetkistä. Kiitos naiset mukavasta pelipäivästä.

Sarja jatkuu su 5.6 Velodromilla, Helsingissä..

Miehet mittelivät lauantaina jo toisen turnauksensa Pullerilla hekin. Sarjataulukot ja pelit löydät täältä: https://hockey.torneopal.fi/

22.5 Naiset

ABC-Team 1–0 Warriors HC Lightning