Hea mukaan EHF Youth Leadership Festivaaliin
9.12.2021 16:26 Uutiset / Liiton etusivu

EHF Youth Leadership Festival 1-5 July 2022 Amsterdam

Uusi haku kesälle 2022! EHF Youth Leadership Festival 1-5 July 2022 Amsterdam

Haluatko olla mukana hienossa kehitysprojekteissa hockeyn parissa? Nyt tarjolla on mahtava mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin ulkomailla ja kehittää maahockeytä Suomessa!

Suomen Hockeyliitto etsii kahta nuorta edustamaan maatamme EHF Youth Leadership Festivaalille. Edustajiksi haemme yhtä nais- ja yhtä miespuolista 18-30-vuotiasta, jotka ovat aktiivisesti mukana maamme hockeytoiminnassa ja sen kehittämisessä.

Suomen Hockeyliitto kustantaa valittujen edustajien festivaalimatkan kokonaisuudessaan. Vuoden 2022 EHF Youth Leadership Festival järjestetään yhteistyössä KNHB:n kanssa. Viikko tulee olemaan täynnä motivoivia työpajoja, uusia kontakteja ja ystävyyssuhteita upeiden vierailevien puhujien kanssa, mukaan lukien kansainvälisiä hockey tähtiä sekä inspiroivia ja innovatiivisia organisaatioita.

Vuoden 2022 teema on "Press Play" – elämä on ollut tauolla niin pitkään, että toivomme, että vuonna 2022 on aika Press Playlle, erityisesti EHF Youth Leadership Festivalillemme, joka järjestetään samaan aikaan naisten MM-kisojen kanssa. Erikoisvieraat ja aikataulu julkaistaan tulevina kuukausina.

Edustajille asetetut vaatimukset ovat seuraavat:

• 18–30 vuotta festivaalin alkaessa
  • Läsnäolo koko festivaalin ajan
  • Hyvä englannin kielen taito (sekä puhe- että kirjoitustaito)
  • Valmistautunut pitämään esityksen jostakin hockeyn kehitysprojektista, jossa on itse ollut mukana viimeisen kahdentoista kuukauden aikana
  • Henkilön tulee sitoutua 2 vuodeksi festivaaliin jälkeen toimimaan lajin parissa Suomessa muutenkin kuin pelaajana, esim. tuomarina, valmentajana, viestinnässä, viestinviejänä nuorille jne.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa perustele, miksi juuri sinut tulisi valita ja millaisissa kehitystöissä olisit valmis olemaan mukana Suomessa?

Hae mukaan viimeistään sunnuntaina 12.12.21. Avoimet hakemukset osoitteeseen: info@hockeyliitto.com

Youth wanted: Apply for EHF Youth Leadership Festival 1-5 July 2022 Amsterdam

Do you want to be involved in great development projects in hockey? There is a great opportunity to get to know the sport abroad and develop field hockey in Finland!

The Finnish Hockey Association is looking for two young players to represent our country at the EHF Youth Leadership Festival. We are looking for one female and one male 18-30 year old to represent, who is actively involved in the hockey activities of our country and its development. The Finnish Hockey Association pays for the festival trip of the elected representatives in its entirety.

The 2022 EHF Youth Leadership Festival in collaboration with the KNHB is going to be a week full of motivating workshops, contacts, and friendships with some amazing guest speakers, including international hockey stars and inspirational and innovative organisations.

The theme for 2022 is “Press Play” – life has been on pause for such a long time that we hope that 2022 will be time to Press Play, especially for our EHF Youth Leadership Festival which will be held at the same time as the Hockey Women’s World Cup. Special guests and timetable will be release over the coming months

The requirements for representatives are as follows:

• Age of 18 - 30 at the start of the festival
  • Attendance throughout the festival
  • Good command of English (both speaking and writing)
  • Prepared to give a presentation on a hockey development project that you have been involved in for the past twelve months
  • For 2 years after the festival, the person must commit to working in the sport in Finland other than as a player, eg as a judge, coach, communicator for young people, etc. A written agreement is made for this.

Explain in your application why you should be chosen. What kind of development work would you be willing to be involved in in Finland?

Apply no later than Sunday December 12nd. Sent open applications to: info@hockeyliitto.com