Indoorkausi käyntiin tulevana viikonloppuna
19.11.2021 15:00 Uutiset / Liiton etusivu

Indoor hockey season kicks off next weekend

Indoorhockey kausi käynnistyy tulevana sunnuntaina Myyrmäessä Vantaalla, jossa järjestetään ensimmäinen miesten SM-turnaus.

Tänä vuonna miesten SM-sarjaan osallistuu viisi joukkuetta. Edellisvuonna sarja jäi pelaamatta koronatilanteen takia, joten hallitsevana mestarina on vuonna 2020 SM-kultaa voittanut ABC-Team.

Naisten osalta indoorhockeyn SM-kausi käynnistetään sunnuntaina 28.11. Herttoniemessä, Helsingissä. Myös naisissa on mukana viisi joukkuetta. Erityisen kovalla panoksella SM-sarjaan lähtee tänä vuonna Warriors HC, joka on asettanut sarjaan kaksi joukkuetta, sekä osallistuu sen lisäksi sarjaan yhteisjoukkueella Vantaa HC:n kanssa. Hallitseva Suomen mestari on viime vuoden tynkäkaudella kultaa ottanut ABC-team.

Sekä miesten että naisten sarjat pelataan tällä kaudella tiuhaan tahtiin neljänä turnauksena. Sarjojen finaalipelit ovat la 29.1. Vantaalla.

Naisten ja miesten lisäksi SM-mitaleita jaetaan tulevalla kaudella nuorten sarjoissa U21 ja U16.

Sarjojen tulospalvelu löytyy tuttuun tapaan osoitteesta: https://indoorhockey.torneopal.fi/

*********

The indoor hockey season will start next Sunday in Myyrmäki, Vantaa, where the first men's Finnish Championship tournament will be held.

This year, five teams will take part in the men’s Finnish Championships. In the previous year, the series was not played due to the corona situation, so the dominant champion is the ABC-Team, which won the Finnish Championship gold in 2020.

For women, the indoor hockey season will start on Sunday November 28th in Herttoniemi, Helsinki. There are also five teams in the women. Warriors HC will make a particularly strong contribution to the Finnish Championship this year. The team has placed two teams in the series and will also participate in the series with a joint team with Vantaa HC. The dominant Finnish champion for women is ABC-team which took gold last year's short season.

Both the men’s and women’s championship league will be played at this season in four tournaments. The final games of the series are January saturday 29th, in Vantaa.

In addition to women and men, the Finnish Championship medals will be awarded in the upcoming season in the youth series U21 and U16.

The result service of the series can be found in the familiar way at: https://indoorhockey.torneopal.fi/