SM-sarja alkaa 29.5. Seinäjoella
26.5.2021 9:31 Uutiset / Liiton etusivu

Miesten ja naisten pelejä nähdään tulevana viikonloppuna Seinäjoella.

Maahockeyn SM-sarja alkaa tulevana viikonloppuna Seinäjoella, jossa nähdään niin miesten kuin naisten otteluita. Tänä vuonna miesten mestaruuksista taistelee kuusi joukkuetta, joten luvassa on tiukkaa vääntöä mitaleista. Uusina joukkueina miesten sarjassa nähdään tänä vuonna mm. Vantaa HC sekä ensimmäisen turnauksen kotijoukkue Seinäjoku United.

Naisten mitaleista pelaamassa on tänä kesänä neljä joukkuetta: ABC-Team ja Warrios HC Helsingistä sekä porvoolainen Porvoo HC ja ensimmäisen turnauksen kotijoukkue Seinäjoki United.

SM-sarjan pelejä tullaan tänä vuonna näkemään Seinäjoen Pelipuiston lisäksi, Turussa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Otteluohjelma elää, sillä toukokuulle suunnitellut ensimmäiset turnaukset jäivät pelaamatta koronarajoitusten takia. Kesän yli jatkuva kausi päättyyy syyskuussa käytäviin finaaliotteluihin.

Lisätietoa ja otteluaikataulut löytyvät Torneopalista.