Juniorit U13 Urjalassa finaalipäivä
22.9.2020 21:13 Uutiset / Liiton etusivu

Urjalan joukkueet Warriors ja UrjU

Lauantaina 19.9.2020 pelattiin Urjalassa maahockey U13 lopputurnaus. Olli Vesakoski oli laittanut parastaan Urjalassa jossa jaettiin kaikille mukana olleille pikku junioreille palkinnot ja ja pokaaleja joukkueen parhaalle. Finaalipäivänä 26.9 on jaossa lisää mitaleja ja pokaaleja.

Warriors HC päätti kauden 1 sijalla, Urjala toisella sijalla ja Warriors HC B kolmannella sijalla.

Tilastoja ja seurojen aktiivisuutta voi tarkastella alla olevasta linkistä.

”Valmentaja Vicky Moga Warriorsin joukkueesta oli ylpeä joukkueestaan! Toivomme savamme pelata näiden monipuolisen ja taitavien nuorten kanssa monta vuotta niin että heistä kasvaa uusia Suomen huippu maahockey pelaaja. Kiitos kaikille pojille ja Neealle, joukkueemme ainoalle tytölle upeasta kaudesta, Vicky kommentoi turnauksen päätteeksi.

Nuorimmat pelasi tänä lyhyenä kesänä 6 joukkueella, osa kävi vain muutamassa turnauksessa kokeilemassa lajia ja osa osallistui kaikkiin heille järjestettyihin turnauksiin otteluihin, kiitos kaikille!”

t Klaus