Suomea naisten EM-turnauksessa edustava joukkue on valittu!
30.12.2019 17:12 Uutiset / Liiton etusivu

Naisten maajoukkue valittu edustamaan Suomea sisähockeyn EM-turnaukseen.

Suomea naisten EuroHockey Indoor Championship III (Women) turnauksessa edustava joukkue on valittu!

Women's national team roster representing Finland in EuroHockey Indoor Championships III has been chosen!

Naisten maajoukkue valittu edustamaan Suomea EuroHockey Indoor Championship III (Women) turnauksessa. Joukkue edustaa Suomea Bratislavassa 24.01 – 26.01.2020 pelattavassa EuroHockey Indoor Championship III (Women) turnauksessa.

The roster for Finland women's national team travelling to Bratislava to represent Finland in the EuroHockey Indoor Championship III (Women) tournament on 24.01 - 26.01.2020 has been chosen.

Turnauksessa Suomen naiset saavat kohtaavat Tanskan, Irlannin, Portugalin, Slovenian, Espanjan sekä isäntämaa Slovakian.

Finland will face Denmark, Ireland, Portugal, Slovenia, Spain and host country Slovakia at the tournament.

Maajoukkueen valmennusryhmä on nimennyt joukkeen vahvuudella 2+10.

The coaches have chosen a roster of 2 + 10.

Maalivahdit / Goalkeepers:

Jonna Oksa (HT-85)

Martina Wilkinson (ABC-Team)

Kenttäpelaajat / Players:

Johanna Yoshimura (ABC-Team)

Jenni Juntunen (Vantaa HC)

Elena Ronkainen (ABC-Team)

Elisa Vaittinen (Warriors HC)

Henna Viitaniemi (ABC-Team)

Nea Väisänen (Porvoo HC)

Noora Ruotsalainen (Porvoo HC)

Reeta Malkamäki (Warriors HC)

Anu Mäkelä-Tihreväinen (ABC-Team)

Inanloo Nooshin (ABC-Team)

Päävalmentaja / Head coach: Daniel Wilkinson

Joukkueenjohtaja / Team manager: Minna Mäkelä

Fysio / Physio: Patrick Ollas

Suomen Hockeyliitto onnittelee kaikkia valittuja!

The Finnish Hockey Association congratulates those chosen!

Suomi ottelee turnauksessa seuraavasti / The tournament schedule for Finland is:

24.01.2020

FIN vs POR - 15:00 paikallista aikaa / local time (16:00 Suomen aikaa / Finnish time)

FIN vs SVK - 19:30 paikallista aikaa / local time (20:30 Suomen aikaa / Finnish time)

25.01.2020

FIN vs SLO - 10:00 paikallista aikaa / local time (11:00 Suomen aikaa / Finnish time)

ESP vs FIN - 14:00 paikallista aikaa / local time (15:00 Suomen aikaa / Finnish time)

26.01.2020

IRL vs FIN - 08:15 paikallista aikaa / local time (09:15 Suomen aikaa / Finnish time)

DEN vs FIN - 13:15 paikallista aikaa / local time (14:15 Suomen aikaa / Finnish time)

Seuraa turnauksen kulkua ja statistiikkaa täältä.

Follow the tournament and statistics here.

Tunnelmia turnauksesta tullaan näkemään myös sosiaalisen median kanavissamme.

The tournament will also be documented on our social media channels.

EuroHockey Indoor Championship III turnaus on Suomen naisten maajoukkueen ensimmäinen esiintyminen kansainvälisillä kentillä moneen vuoteen. Pienelle liitolle joukkueen valmentaminen ja vieminen turnaukseen ulkomaille vaatii kuitenkin huomattavia ponnistuksia. Siksi käännymmekin teidän, kannattajiemme, puoleen.

EuroHockey Indoor Championship III tournament is for the Finnish women's national team the first performance on international fields in many, many years. From a small association, coaching and sending the team to a major tournament abroad, requires significant efforts. That is why we turn to you, our supporters.

Tue turnausmatkaamme Bratislavaan ja naisten maahockeyta kannatusmaksulla! Support our tournament trip to Bratislava and women's hockey with a voluntary supporter's fee!

Kannatusmaksun tiedot / Supporters fee payment information:

Tilinumero IBAN / Payee's account IBAN: FI29 5720 9920 0253 18

BIC: OKOFIHH

Saaja / Payee's name : Suomen Hockeyliitto Ry

Viite / Reference: 20514

Suomen Hockeyliitto ja naisten maajoukkue kiittävät tuestasi!

Finnish Hockey Association and the women's national team thank you for your support!