Liiton syyskokous ja kehityspäivä pidettiin viikonloppuna
10.11.2019 22:30 Uutiset / Liiton etusivu

Syyskokouksessa julkistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Tuleva kesä toteutetaan aivan uudella tavalla.

Syyskokouksessa esiteltiin seuroille uudenlainen toimintasuunnitelma

Syyskokouksessa käytiin läpi liiton strategia, joka on laadittu vuosille 2017-21. Puheenjohtaja Mika Rihtilä esitteli toimintasuunnitelman. Uudessa toimintasuunnitelmassa panostetaan uudenlaiseen kehitykseen, jossa johtavana periaatteena on positiivisten kokemusten luominen.

Pääalueet ovat:

• Sosiaalisten elementtien lisääminen / seurapäivät (Club Days)
  • Erilaisten kilpailullisten pelimahdollisuuksien lisääminen
  • Korkealaatuisen valmennuksen mahdollisuuksien lisääminen
  • Lajipromootio Hockey Summer Tour 2020

Voit tutustua toimintasuunnitelmaan tästä: toimintasuunnitelma 2020.pdf

Hallitukseen valittiin kaksi uusi jäsentä erovuorossa olleiden Olli Vesakosken ja Minna Mäkelän tilalle. Valituiksi tulivat Elisa Vaittinen (Warriors Hc) sekä Olli Vesakoski (UrjU). Tällä hetkellä hallitus muodostuu puheenjohtajan lisäksi kahdeksasta (8) hallituksen jäsenestä.

Liitto kiittää Minttu Mäkelää arvokkaasta hallitustyöskentelystä vuosina 2017-19.

Kokouksessa vahvistettiin, että vuoden 2020 jäsenmaksu pysyy ennallaan 100 euroa.

Seurojen tukeminen uudistuu

Toiminnanjohtaja Hannu Hytönen välitti tietoa Olympiakomitean toiminnajohtajien aamusta. Olympiakomitealla on seurojen varainkeruuseen apua. Lisäksi tiedotettiin, että Valtionavustukset tulevat uudistumaan vuonna 2021. Pääset lukemaan koko uutisoinnin tästä.