Hallitus kokoontui Hyvinkäälle syksyn kokoukseen
28.9.2019 19:54 Uutiset / Liiton etusivu

Hockeyn Kehityspäivä Hyvinkäällä isolla joukolla. Pidimme 6 tunnin palaverin.

Hallitus kokoontui syksyn ensimmäiseen kokoukseen kasvokkain. Aamupäivän aiheet käytiin läpi ja indoorsarjoille saatiin kehys jolla kutsutaan seurat pelaamaan talvisarjaa indoorhockeytä.

Lounaspöytä oli katettuna Sveitsinportin Teboililla jossa kokousta pidimme. Kehityspäivän ohjelma alkoi kun vatsa oli täysi muusia ja soossia. Tulevaisuuden tekijöitä etsittiin ja henkilöitä aktivoitiin tulevaan toimintaan. Vastuualueita tarkastettiin ja uusia kasvoja saatiin toimimaan. Useampi seura oli edustettuna ja moni jäi esteiden takia saapumatta.

Mitä jäi päivästä niin oli että tällaista lisää, jotta voidaan vaihtaa ajatuksia saada ideoita. Se että pyrimme kehittämään lajia Suomessa tarvitsemme laajan kattauksen näkemystä esimerkiksi ulkomaalaisilta henkilöiltä jotka ovat lajissa mukana. Kun vain kaivetaan löytyy arvokasta tietoa.

Kiitos teille jotka löysitte perille. Jatkoa seuraa lupaa liittosihteeri Klaus.

terveisin Klaus